Extranet

Referenssit

Provinssi

Seinäjoen Provinssi (30.6.–2.7.2016) tarjosi tänä kesänä ensimmäisenä festarina Suomessa majoittumista Snoozy-kylässä. Loppuunmyyty 24 moduulin Snoozy-kylä sijaitsi tapahtuman omalla leirintäalueella Camp Provinssissa, festarialueen välittömässä läheisyydessä. Vuorokaudesta riippuen Snoozeissa yöpyi 50–70 kävijää, joiden kokemukset olivat Provinssin järjestäjiin kuuluvan Johannes Kinnusen mukaan erittäin myönteiset. ”Snoozeissa oli kaikki valmiina, pedit ja lakanat. Vaikka yöllä tuli sadekuuroja, sisällä oli sopivan lämmintä ja kuivaa. Hälinä jäi Snoozyn ulkopuolelle eli Snoozyn seinät eristivät myös ääntä. Tarkoituksemme on ehdottomasti jatkaa samalla linjalla myös ensi kesänä.”

Ilosaarirock

Myös Joensuun Ilosaarirock (15.–17.7.2016) on ensimmäisten joukossa tänä kesänä tarjoamassa kävijöilleen majoittumista mobiilihotelleissa. Snoozy-kylä sijaitsee Ilosaarirockin rauhallisessa ja palveluiltaan laadukkaassa Niittyleirinnässä, aivan festivaalialueen vieressä. Ilosaarirockin mobiilihotellikylän majoitus on myynnissä Tiketissä.

Pori

Myös Porissa pääsi majoittumaan tänä kesänä mobiilihotelleissa. Snoozy-kylä nousi Kirjuriluodolle Pori Jazzin ja SuomiAreenan ajaksi (8.–17.7.2016). Alueen vastaanotosta sai avaimen ja pyyhkeet sekä opastuksen omaan moduuliin. Suihkujen ynnä muiden peruspalvelujen lisäksi tarjolla oli oma pysäköintialue sekä aamu- ja iltapalaa.

Lue, millaista oli yöpyä mobiilihotellissa Pori Jazzeilla