Extranet

Snoozy-tuote- ja palvelupaketit

Jokamiehen Snoozy

Kun tarvitaan yksikertaista ja helppoa majoitustilaa tai muuta lisätilaa, suosittelemme Snoozy-moduulien vuokrausta.

Snoozyen vuokraus on selkeä ratkaisu, kun tarvitaan majoitustilaa esimerkiksi tapahtuman työntekijöille, leirin vieraille, turnauksen junioreille tai rakennustyömaan työmiehille. Hintaan sisältyy Snoozy-moduulien vuokraus, mukaan lukien pystytys ja purku. Asiakas huolehtii muusta kuten lakanoista ja varmistaa tarvittavat käytössä olevat fasiliteetit.

Heti valmis Snoozy

Kun tapahtuman resurssit ovat rajalliset, kevyt avaimet käteen Snoozy-paketti ratkaisee tapahtumajärjestäjän ongelman ja Snoozyt ovat – niin haluttaessa – heti valmiit yöpymiskäyttöön.

Paketti sisältää tarvittavan määrän Snoozy-moduuleja sekä sovitut oheispalvelut kuten esimerkiksi lakanat ja suihkut. Lopullinen kokonaisuus syntyy asiakkaan tarpeen mukaan.

Snoozy-kylä

Kun tapahtumalta kysytään laadukkaita majoituspalveluja, jotka eivät kuitenkaan kuulu tapahtuman omaan ydintoimintaan, ratkaisu on Snoozy-kylä.

Tämä tuote- ja palvelupaketti sopii vaativille ja laatutietoisille loppukäyttäjille ja vapauttaa tapahtuman järjestäjän keskittymään omaan ydintoimintaansa. Etsimme tarvittaessa myös tapahtumaan sopivan sponsorin ja nimeämme ja brändäämme mobiilihotellikylän kumppanin tai asiakkaan toiveitten mukaan.

Snoozy Premium

Kun tapahtumassa halutaan tarjota loppuasiakkaille elämyksellinen ja yksilöllinen kokonaisuus, ehdotamme räätälöityä ratkaisua.

Räätälöinti koskee kaikkea, mitä majoittumisen tai tapahtuman ympärille rakennetaan lähtien käytettävissä olevien tuotteiden kuten lakanoiden tai pyyhkeiden designista, tapahtumaan järjestetystä oheisohjelmasta ja kokemuksen laatua nostavista lisäpalveluista.

Palvelu sisältää brändäyksen joko etsimämme tai tiedossa olevan kumppanin mukaan.

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteistamme ja palveluistamme saat Extranetistä. Pyydä tunnukset osoitteesta info@mobiilihotellit.com.