Extranet

Snoozyn tarina

Majoittuminen ja hyvät yöunet turvallisessa ja siistissä majoitustilassa lähellä tapahtuman ydintä. Yksinkertaista, mutta joskus sanomattoman vaikeaa. Vai onko sittenkään?

Vesa Sytelän kokemus ja ymmärrys festarien ja tapahtumien järjestämisestä hakee vertaistaan. Hän on toiminut 35 vuoden aikana muusikkona ja rumpalina,

ääniteknikkona, soitinvuokraajayrittäjänä, lavamanagerina, yritystapahtumien tuottajana, teknisenä konsulttina, konserttien ja festivaalien tuotantopäällikkönä sekä konsertinjärjestäjänä.

Vuosina 2005–2009 Sytelä työskenteli Pori Jazzin tuotantopäällikkönä. Tuolloin hän tuotti viisi festivaalia, joissa kävi 120 000 – 150 000 henkilöä.

Vuonna 2007, kun lavalla svengasi Blood, Sweat and Tears, myös kulisseissa hikoiltiin. Hotellien myydessä ei-oota Vesa Sytelä mietti muita majoitusratkaisuja. Mistä löytyisi lyömätön ratkaisu jazzdiggareille, yrityksille ja sponsoreille? Sytelä alkoi tutkia eri mahdollisuuksia – vain todetakseen, että vaikka väliaikaisen ja hyvätasoisen majoituksen tarve oli ilmeinen, ei edes Pori Jazzin kaltainen edelläkävijä pystynyt tuottamaan palvelua itse. Resurssit oli varattu ydintoimintaan, ja muut palvelut oli järkevämpää hankkia ostopalveluina.

Jazzareiden kokemus ei kuitenkaan jättänyt Sytelää rauhaan ja kun hän syksyllä 2015 näki ensimmäisen kerran Snoozy-moduulin, visio oli vahva. Tässä oli ratkaisu, jota hän oli kaivannut! Hyvännäköinen, laadukas, siisti, jämäkkä, tyylikäs, funktionaalinen ja tilava! Ensimmäinen Snoozy-kohtaaminen oli ihastumista ensi silmäyksellä.

Sytelä otti yhteyttä Snoozyen belgialaiseen tuottajaan, joka kiinnostui oitis Sytelän uusista ideoista. Yhteistyö alkoi heti samana syksynä.

Yritys Snoozy Finland Oy näki päivänvalon huhtikuussa 2016. Kumppaneiksi lähtivät Miikka Valtonen ja Olli Lehtinen. Valtonen toi tiimiin pitkän tapahtumatuottamisen kokemuksensa ”aulabaareista areenoihin” ja Lehtinen rautaisen otteensa käytäntöjen junailuun sekä valosuunnitteluun.

Ensimmäiset festarivieraat nukkuvat Suomen ensimmäisissä Snoozeissa, kun Provinssiin, Ilosaarirockiin ja Poriin (Pori Jazzin ja SuomiAreenan aikaan) nousevat kokonaiset mobiilihotellikylät. Kiinnostus kävijöiden keskuudessa on ollut suurta. Ovi helppoon ja toimivaan majoittumiseen on nyt auki!